CATERING op locatie BEN JE OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE CATERAAR VOOR EEN EVENEMENT? DAT KUNNEN WIJ.

Ben je benieuwd hoe we jouw evenement culinair kunnen invullen? Mail of bel ons even en wij maken graag een persoonlijke afspraak om kennis te maken en hier meer over te vertellen.

- Bruiloften - Feesten - Partijen - Vergaderingen - Jubileum - Verjaardag - Babyshowers - Personeelsfeesten - Thema feesten - Buffet - Relatiegeschenken - Lunch op locatie

Mogelijkheden Lunch op locatie:
Lunchplank to go € 12,50 :
Drie luxe belegde sandwiches per persoon. Altijd gevarieerd met vis / vlees / vegetarisch. De sandwiches zijn allemaal rijkelijk belegd en dagvers gemaakt. Assortiment met brownies met onze gave toppings erop! 

Lunchplank XL to go € 17.50:
Vier luxe belegde sandwiches per persoon. Altijd gevarieerd met vis / vlees / vegetarisch. Assortiment met brownies met onze gave toppings erop! Daarnaast serveren wij een soepje van de chef.

Luxe hightea to go € 23,50 : 
Een luxe hightea waar we jullie laten genieten van onze culinaire gerechten. Een soepje, gefrituurd snackje, verschillende rijkelijk belegde broodjes en diverse zoetigheden door onze chef bereidt.

Catering van Brownies&downieS
Zoekt u niet alleen een lekkere maar ook gezonde catering? Wij verzorgen dit graag voor u. Vraag naar onze mogelijkheden.

Koffie & Lunch IN DE BIBLIOTHEEK Sinds begin april 2019 zijn wij een koffiecorner gestart in de vernieuwde bibliotheek in Uden. 

Hier kunnen de gasten 6 dagen per week genieten van onze heerlijke koffiesoorten door middel van een zelfbediening systeem.

Brownies&downieS verzorgt alle horeca activiteiten in de bibliotheek. Dat houdt in dat we evenementen zoals: boekpresentaties, lezingen en vergaderingen voorzien van een culinaire invulling. Je kan zelfs bij de bibliotheek een brownie, lunch of salade laten bezorgen.
Catering BIJ DE ZORGBOERDERIJ Wij hebben een super leuke samenwerking met zorgboerderij van der Wijst! Dit houdt in dat wij bij alle vergaderingen de lunch, diner of barbeque verzorgen. Alle gerechten die we serveren bij een vergadering worden in de keuken van Brownies&downieS voorbereidt. Daarna bezorgen we de gerechten bij de zorgboerderij en zorgen we samen met de medewerkers dat alles netjes opgemaakt wordt voor de gasten.
CONTACT Brabantplein 24
5401 GS Uden

0413-280502
uden@browniesanddownies.nl
OPENINGSTIJDEN Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Alleen geopend op de laatste zondag van de maand
RESERVEREN U kunt online te reserveren via ons reserveringssysteem.
PUUR IS PERFECT Volg ons op Instagram en Facebook
© Copyright Brownies & downieS 2023