BrownieS&DownieS UDEN Brownies&downieS biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen. Werken bij Brownies&downieS is voor mensen met een beperking een uitdagende manier om zich te ontwikkelen. Vaak kan iemand meer dan in eerste instantie wordt gedacht.

De motivatie is enorm en iedereen wordt vrolijk van zo veel enthousiasme. Simpele, effectieve aanpassingen in de werkomgeving zorgen ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.
Passie VOOR ETEN Naast het zorgaspect wordt veel energie gestoken in de kwaliteit van de keuken. Brownies&downieS heeft de ambitie om op basis van kwaliteit en uitstraling het beste lunchcafé van Nederland te zijn.

Door ambachtelijke gerechten te serveren, maar ook met extra’s zoals een high tea of feesten en partijen. De combinatie van kwaliteit, lokale verbondenheid en service door de bijzondere medewerkers zorgt voor een unieke horecabeleving.
Meedoen IN DE ECHTE WERELD Binnen het concept Brownies&downieS bestaat er eigenlijk niet zoiets als ‘beperkt’. Gastheer of gastvrouw zijn, bestek poleren, tafels schoonmaken, helpen in de keuken, afwassen of gewoon meewerken op een dag dat je niet goed tegen drukte kan.

Allemaal opties die ervoor zorgen dat ook mensen met een beperking een volwaardige plek innemen binnen de maatschappij. Meedoen in de echte wereld is daarom ook ons motto. Het streven is om mensen met een beperking (deels) regulier in te zetten binnen de horeca.
Werken BIJ Brownies&downieS zit verspreid over alle windstreken van Nederland. We zijn de vestiging in Uden. Hier kunnen we nog wel wat hulp gebruiken en daarom zijn we op zoek naar (bijzondere) medewerkers.

Wil jij bij Brownies&downieS Uden komen werken? Of wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We spreken je graag!

—————————————-
CONTACT Brabantplein 24
5401 GS Uden

0413-280502
uden@browniesanddownies.nl
OPENINGSTIJDEN Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Alleen geopend op de laatste zondag van de maand
RESERVEREN U kunt online te reserveren via ons reserveringssysteem.
PUUR IS PERFECT Volg ons op Instagram en Facebook
© Copyright Brownies & downieS 2024